Korte voorstellingen

"De Knoekelvriendjes"


Superbaby & de Holbewoner!

 

Duik mee in een 45 minuten durend muzikaal avontuur met Superbaby en de Holbewoner. In deze knotsgekke voorstelling worden de kinderen meegenomen op een spannende reis vol avontuur en ontdekking.

 

 

In ‘Superbaby; later als ik groot ben’ staat Superbaby voor een grote uitdaging: hij weet nog niet wat hij later wil worden! Samen met de kinderen gaat hij op zoek naar leuke ideeën. Van dromen over werken op de kermis tot het redden van een hondje als brandweerheld, Superbaby fantaseert over allerlei beroepen. Tijdens de voorstelling mogen de kinderen natuurlijk meedenken over de beroepen en gezellig samen meezingen en dansen!

Lukt het Superbaby om erachter te komen wat hij later wil worden, of is het nog een beetje te vroeg om als 8 maanden oude Superbaby hier al over na te denken? 

 

 

 

 

 

In 'De Holbewoner op Reis' reist de holbewoner door de tijd, van de oertijd naar de riddertijd en uiteindelijk naar de moderne tijd. Onderweg neemt hij de kinderen mee op een ontdekkingstocht langs dinosaurussen, kastelen en sportieve avonturen.

Beleef samen deze magische reis en ontdek of de Holbewoner terugkeert naar zijn eigen tijd of zijn avontuur voortzet in het heden. Kom en laat je meeslepen door dit unieke, knotsgekke en interactieve spektakel!

 Broccoliman & de Blije Bij!

 

Feest, dans en zing mee tijdens een 45 minuten durend optreden van Broccoliman en de Blije Bij. 

 

Tijdens de voorstelling 'Feest bij Broccoliman!' wordt zijn verjaardag gevierd zonder gasten, maar dat maakt niet uit, want jullie, zijn trouwe Knoekelvrienden, zijn erbij om het samen te vieren! Ook op zijn verjaardag blijft Broccoliman trouw aan zijn liefde voor gezond eten met een vrolijk lied over groenten, fruit en het belang van sporten.

Broccoliman houdt van avontuur! Hij gaat erop uit met de auto, boot en zelfs het vliegtuig. Een jeepsafari staat bovenaan zijn vakantielijst. Wie van jullie gaat er mee op dit avontuurlijke uitje?

 

 

De Blije Bij staat bekend om zijn liedjes over allerlei emoties, maar het meest zingt hij over blijdschap. Hij neemt jullie graag mee tijdens zijn voorstelling 'Blije Bij's avonturen!' naar plekken die hem gelukkig maken, zoals de kermis, de dierentuin en het dinosaurusmuseum. Bereid je voor op een reis vol vrolijke en positieve liedjes! Zijn jullie klaar om mee te gaan op dit vrolijke avontuur?


Extra informatie: 

Deze voorstellingen zijn te boeken voor scholen, instellingen, BSO's en kinderfeestjes. Elke voorstelling wordt gespeeld door 1 persoon en duurt 45 minuten, waarbij twee keer een korte voorstelling plaatsvindt met 2 verschillende personages, van ongeveer 20 minuten. Tussendoor zal er een korte kledingwissel plaatsvinden. 

 

Let op! Voor voorstellingen die gespeeld worden op instellingen of tijdens een kinderfeestje is een smart-tv vereist in verband met het kunnen afspelen van bijpassende videoclips/muziek. Voor scholen en BSO’s voldoet een verrijdbaar digibord.

 

Voor boekingen, meer informatie over onze voorstelling en prijsopgaven, neem contact met ons op: mail naar info@deknoekels.nl, bel 06-24830824, of neem contact op via het contactformulier op onze site!

(U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw mail.)