Voorstelling  "De Tijdrace"


De voorstelling "De Tijdrace" van De Knoekels is te zien op scholen, BSO'S, instellingen en in het theater! 

 

SuperBaby heeft te veel gesnoept en is daardoor heel misselijk, hij is erg lui en hij verveelt zich. 

Vriendje Toby komt op bezoek en gaat hem helpen om zich weer SUPERbaby te voelen, samen met de kinderen!

Toby neemt de kinderen mee op onderzoek. Tijdens deze zoektocht krijgen ze van Frans Engeltje Rudiël de opdracht op zoek te gaan naar de 3 geluksgeboden.

Met een speciale tijdmachine-fiets reist Toby naar verschillende plekken en tijden waar hij bijzondere figuren ontmoet. Zoals De Holbewoner, Broccoliman en Het Blije Bijtje. 

Tijdens de voorstelling worden de kinderen onderdeel van de show! Ze beleven samen met de spelers een speels, humorvol en leerzaam avontuur. Ze vergeten even de wereld om zich heen en reizen samen met Toby door de tijd. Ook is er ruimte voor scholen en BSO's om actuele thema's toe te voegen in de voorstelling. 

Tijdens de voorstelling van De Knoekels wordt de kracht in jezelf benadrukt! 

Ze leren hun stem te laten horen, dat je mag zijn wie je bent, dat je dingen doet waar je blij van wordt, beweeg en dans, eet gezond en geloof in jezelf dat je het kan!

Gaat het Toby lukken alle 3 de geluksgeboden te vinden tijdens dit avontuur en van SuperBaby weer een echte SUPERbaby te maken? 

Hopelijk kunnen de kinderen hem daarbij helpen…

Een speelse, humorvolle en interactieve familievoorstelling met een boodschap!  

 

Voor boekingen en informatie over de voorstelling neem contact met ons op; mail naar info@deknoekels.nl, bel 06-24830824 of neem contact op via het contactformulier op onze site!

(U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw mail) 


De Personages


Toby is de beste vriend van Superbaby. Hij doet er alles aan om Superbaby weer SUPERbaby te laten voelen. Daarvoor gaat hij op reis en maakt hij vele leuke, grappige en spannende avonturen mee! Ga jij met hem mee? 


Superbaby wil graag weer de SUPERbaby worden die hij was.

Om zijn superkrachten weer terug te krijgen heeft hij de hulp van Toby en het publiek nodig!

Help jij hem mee?


De Holbewoner houdt van lekker dansen en bewegen!!

Kom ook gezellig meedansen tijdens de voorstelling!

 

"Whabra brrr Kraallle whwhwha bbookoo!"

Uuuhhhh???? Wat zeg je Holbewoner?

Gelukkig kan hij heel goed uitbeelden. Weet jij wat hij bedoelt? Kom er achter tijdens de voorstelling! 

 


Broccoliman is een coole dude! Hij is stoer en sterk! Hij eet het liefst elke dag veel groente en fruit want hij merkt dat hij zich daar goed bij voelt. Hij is trots op zijn spierballen!

 


Het Blije Bijtje is altijd vrolijk! Hij zoemt het liefst heel de dag zijn favoriete liedje. Hij wil graag anderen ook gelukkig maken en dus ook Superbaby. Lukt het Het Blije Bijtje om Superbaby het laatste geluksgebod te geven? 

 

 


Aartsengel Rudiël: is een Frans engeltje die Toby te hulp schiet tijdens de voorstelling. De geluksgeboden zijn terug te vinden in zijn grote boek. Soms is Rudiël wel een beetje onhandig en slaperig....Zzz.


Voor boekingen en informatie over de voorstelling neem contact met ons op; mail naar info@deknoekels.nl, bel 06-24830824 of neem contact op via het contactformulier op onze site!

(U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw mail)