Showkids & De Knoekels; Creatief Kidspektakel


Maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol Knoekels & Showkids bij jouw school of BSO!

 

Beleef een bruisende ervaring die kinderen inspireert en creativiteit aanwakkert. Ruud neemt de jongste kinderen (4-8 jaar) mee op een avontuurlijke reis vol dierenplezier. Ze gaan dierenmaskers knutselen en bereiden een spetterende dierenrap en een theaterstuk op muziek voor.

 

Ondertussen gaan de oudere kids (9-12 jaar) online aan de slag met begeleiding van Ruud via Showkids. In groepen creëren ze hun eigen theatervoorstelling of rap, vol passie en energie.

 

Als kers op de taart zal Superbaby (alias Ruud van de Knoekels) de hele school of BSO betoveren als presentator. De kleintjes showen hun kunsten met zelfgemaakte maskers, terwijl de oudere kinderen hun rap of theaterstuk presenteren.

 

Tussen de optredens door verrast Superbaby met rapnummers uit de spectaculaire voorstelling ‘De Tijdrace’ van De Knoekels.

 

Mis deze kans niet om je school of BSO een bruisende boost te geven!

 

Totale investering: €700 excl. btw, inclusief reiskosten.

 

🌟 Laat de creativiteit stromen en reserveer vandaag nog jouw plek voor deze onvergetelijke middag vol plezier en talentontwikkeling!

 

(Te boeken vanaf september 2024)


Voor boekingen en informatie over de voorstelling neem contact met ons op; mail naar info@deknoekels.nl, bel 06-24830824 of neem contact op via het contactformulier op onze site!

(U ontvangt binnen 24 uur antwoord op uw mail)