Reviews


 

"Wij, Kinderopvang Berenhuis hebben écht genoten van jullie voorstelling 'De Tijdrace'. Wat was het leuk, origineel en vooral heel grappig. Alle kinderen luisterden aandachtig naar Toby en SUPER baby. Wat een grappige stemmetjes had SUPER baby, hier werd hard om gelachen. Ook heel veel dank voor jullie coole sticker, deze werd de gehele dag aan iedereen laten zien. Heel veel dank en hopelijk tot een volgende keer."

 

Berenhuis Kinderopvang, Berlicum (Noord-Brabant) Augustus 2022


‘’Lachen, gieren brullen; wat hebben onze kinderen van de onderbouw, maar ook zeker wij als juffen en meesters, moeten lachen om de grappige, interactieve voorstelling ‘De tijdrace’! De typetjes mét gekke stemmen waren hilarisch. De kinderen werden door de acteurs telkens op een andere manier uitgenodigd om deel te nemen aan de voorstelling, hierdoor waren de leerlingen extra betrokken. Met enthousiasme werd er mee gedanst, antwoorden gegeven op de vragen en werden oer-geluiden nagedaan. Wij hebben genoten!’’

Linda, docent Basisschool, groepen 1/2 en 3, Veghel (Noord Brabant) Juli 2022


"Hartelijk bedankt voor een originele, actieve en grappige voorstelling. De kinderen hebben echt genoten en waren heel betrokken. Wie weet tot een volgende keer. Succes met jullie theater carrière."

 

OBS De Koningslinde, Vught (Noord Brabant) April 2022


"Op vrijdag 1 oktober heeft theatergroep De Knoekels een geweldige theater act verzorgd voor onze cliënten. Een geweldige interactie, positiviteit en vrolijkheid zijn een aantal kernwoorden die o.a. de revue passeerde. De klik met onze doelgroep was duidelijk aanwezig en beide heren wisten goed op in te spelen op het publiek. 

Daarnaast zat er ook nog een wijze les aan het gehele theaterstuk. Kortom het was een geldige en leerzame middag."

 

Op de Bies, Gehandicaptenzorg (Koraal), Landgraaf (Limburg) Oktober 2021


"De kinderen hebben ontzettend genoten, zelfs de kinderen van groep 7 en 8.

De holbewoner vond ik het leukst!!

Mijn kleuters willen nu graag Superbaby worden. Hahahaha"

 

"Verwonderd door de voorstelling van Superbaby die niet weet wat hij worden wil. Een interactieve voorstelling met onze leerlingen. Mooi om de betrokkenheid bij onze kinderen te zien!"

 

Basisschool Mozaïek, Oss (Noord-Brabant) Oktober 2021